Ükssarvik Kaisu-Henry: Margus Karu raamatu tegelaskuju põhjal loodud kaisuloom

Kaisu-Henry, Margus Karu Sihtasutus

Kaisu-Henry on Margus Karu lasteraamatu "Hobune Henry unenägu" tegelaskuju põhjal valminud mänguasi ja kaisuloom ning ühtlasi MiaPuPe üks kõige erilisem projekt :). „Hobune Henry unenägu“ on soe ja fantaasiaküllane lugu, mis julgustab nii suurt kui ka väikest lugejat avastama seigeldes oma tõeline olemus ja päris sõbrad.

Kaisu-Henry on ükssarvik, kes on armastuse, sõpruse, puhtuse, süütuse ja igatsuse sümbol. Ta on natuke päris ja natuke fantaasia, mõnele kindlasti üleni päris ja teisele üleni fantaasia. Aga see ongi igaühe enda valik :).

Mänguasi on igatahes päris ning kuigi Kaisu-Henry'd valmivad meie käe all, siis tellida saab neid läbi Margus Karu Sihtasutuse. Sihtasutuse kodulehel on selline vorm, mis tuleb lihtsalt ära täita ja Kaisu-Henry ongi peagi Sinu poole teel. Kui Sul veel ei ole, siis osta kindlasti ka raamat, see on saadaval raamatupoodides üle Eesti.

Eriline ja armas kingitus igale lapsele - nii raamat üksi kui ka koos mänguasjaga.

Nii Kaisu-Henry kui raamatu müügist saadav tulu läheb Margus Karu Sihtasutusele, mis kasutab raha noorte talentide avastamiseks ja toetamiseks ning vaimse tervise alaseks teavitustööks. Aita teha head!

Fotod: Mardo Männimägi

Hobune Henry unenägu, Kaisu-Henry

Kirjuta oma kommentaar