Armsad kollid - laste hirmude leevendajad

Armsad kollid, laste hirmud

Suur osa MiaPuPe populaarsematest toodest on kaisukad päris pisikestele, kuid kaisukate ja turvaliste sõprade tuge vajavad üha enam ka suuremad lapsed. Esimesed paar aastat on niiiiii mõnus vanemate hooliva ja armastava pilgu all maailma avastada, kuid siis tulevad lasteaed ja teised lapsed ja võõrad täiskasvanud, kes alguses veidi kõhedust tekitavad. Koos maailma avastamisega leiab laps, et on olemas ka veidi pimedamaid urkaid, kuhu valgus alati ei ulatu ning kunagi ei tea, kes või mis neis urgastes võib peidus olla...

Võõrad helid, üksi öösel oma tuppa jäämine, hirm jalgu põrandale panna, sest äkki keegi on voodi all ja haarab neist kinni, jne, jne. Kõik kindlasti mäletavad midagi hirmutavat oma lapsepõlvest, millega oli väga raske hakkama saada ja vanematele ka kõigest rääkida ei julgenud, kuna siis lisandus hirm, et äkki naerdakse välja või ei võeta tõsiselt. Jälle uus hirm... Täiskasvanu aspektist vaadates on hirmud normaalsed ja aitavad meil areneda, kuid lapse nahas olles on hirmutaval hetkel raske "kainelt" mõelda ja hirmud minema arutleda.

Palju lihtsam on keegi mõnus, usaldusväärne ja turvaline tegelane endale kaissu haarata ja koos lihtsalt tugev olla :) Ja milleks siis kaisukad on? Just selleks. Et veidi suuremad lapsed ei peaks kartma (jälle hirm), et keegi neid "titekate" kaisukate pärast narrib, on meil nüüd ka veidi kobedamad tegelased, keda kaenlasse haarata ja kellega koos maailmale silma vaadata.

Turvatunnet pakkuvad vanemad on iga lapse maailma alustala, aga ka kõige tublimad vanemad ei saa igal hetkel lapse kõrval olla ja vajavad osavaid abilisi, kelle kätesse oma lapsed lahusoleku ajaks usaldada.

Meie kolli- ja muid hirme leevendavad armsad kollid on leitavad pehmete mänguloomade alt ning neid on seitsmes erinevas värvikombinatsioonis. Kõik kollid on personaliseeritavad nii nime kui ka mõne julgustava fraasiga, mida ema, isa, vanaema, vanaisa, tädi, onu, sõber või kes iganes soovib omalt poolt lapsele kaasa anda.

Kingitus, kollihirmu leevendaja

Kirjuta oma kommentaar